دسته‌بندی نشده

فریاد و اشک‌‌ها

به نام او

در متمم مطلبی به خلاقیت اختصاص یافته بود و من می‌خواستم نقاشی‌ام را به عنوان یک نقاشی خلاقانه که دو سال و نیم پیش کشیدم در آنجا به اشتراک بگذارم ولی نتوانستم عکس را در متمم آپلود کنم، پس تصمیم گرفتم مطلب را در اینجا بگذارم و در متمم به اینجا لینک دهم. نقاشی (عکس دوم) را بر اساس آنچه در کوچه‌ای در چهارباغ بالا دیدم (عکس اول) کشیدم. 

عکس اول

عکس دوم

مسلماً نمونه‌های خلاقانه‌تر، باکیفیت‌تر و با کمیت زیادتر از این جور نقاشی‌ها در فضای مجازی موجود است. مثلاً آقای مجید خسروانجم نقاشی‌های بسیار خوبی می‌کشد. در اینستاگرام چند نفر خارجی را هم دنبال می‌کردم که نقاشی اینچنینی می‌کشیدند و آدرس پیجشان را یادم نیست؛ اگر به اینستاگرام برگشتم سعی می‌کنم آدرسشان را در اینجا بگذارم. 

*نقاشی را با موبایلم کشیدم. آن موقع هنوز تبلت و قلم نخریده بودم ولی شوق زیادی برای نقاشی کشیدن داشتم. 

نوشته های مشابه

‫۴ دیدگاه ها

  1. سلام.
    من خیلی اهل نقاشی نیستم اما یک نقاش هست که به شدت کارهاش برام زیبان. البته خیلی متفاوت با کارهای بامزه ای مثل کارهای آقای خسروانجم.ولی از نظر من این ها هم جز نقاشی های خلاقانه به حساب میان. چون نقاشی هاش روی در و دیوارهای شهرن و وقتی با عابرهایی که در کنار عبور از اون نقاشی هان ترکیب میشن، خیلی صحنه های جالبی میسازن.
    چند تاش رو اینجا میذارم

    https://www.instagram.com/p/Bn9fnINnuwk/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

    https://www.instagram.com/p/Bz3mB9HA5Hi/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

    https://www.instagram.com/p/B_x3ZAmgbQ0/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

    https://www.instagram.com/p/CJjn2WIgIvc/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

    و البته خیلی نقاشی جالب دیگه که اگه خوشتون اومد، توی صفحه اش میتونید ببینید.

  2. سلام محمد جان
    خلاقیت خوبی بود.خیلی خوبه که یک سلسله پست در این زمینه داشته باشی. به نظرم من هم چند مورد به این عکس اضافه کنم خوبه.

    این میتونه حالت ناله و گریه را داشته باشه. با توجه به فرم گوشه ی لبش که به خیلی به سمت پایین متمایل شده.
    یا میتونه یک سیب زمینی سرخ کرده بسیار بزرگ باشه که یک بچه گازش زده.
    یا میتونه یک خواننده اّپرا باشه که داره از جان میخونه.
    یا میتونه خمیازه کشیدن ،در موقع بیدار شدن باشه.
    یا میتونه حادثه ی ۱۱ سپتامبر باشه. (البته قل دیگر این برج خیلی ازش فاصله داره ولی به نظرم میشه به این موضوع هم فکر کرد.

    1. سلام بر شما.
      آقا خیلی جالب بود. حقیقتش لذت بردم از تخیل مواردی که ذکر کردی. ذوق کردم. 🙂
      والا مدتیه صحنه‌ای که منو به تخیل این تیپی بکشونه ندیده‌ام. یا دقیق‌تر بگم: من طوری به اطرافم توجه نکرده‌ام که بتونم دوباره با خلاقیت، شکل جدیدی بکشم.
      ولی توصیه‌ی شما رو حتماً مورد توجه قرار میدم.
      خیلی ممنون.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا