پست های مفید وبلاگ های دیگر

به نام او
با دیدن پستی از شاهین کلانتری و محمدحسین قربانی ترغیب شدم که در وبلاگم این صفحه را داشته باشم که در آن لینکِ پستهای وبلاگهای دیگر که آنها را مفید یافتهام بگذارم تا دوستانم هم از آن مطالب استفاده کنند.
پستهایی که من پسندیدهام با همدیگر تفاوت دارند؛ هم در موضوع و هم در سبک نگارش، ولی فعلاً برای آنها دستهبندی ایجاد نمیکنم و فقط لینک آنها را در اینجا میگذارم. تنها برای سر و سامان دادن بیشتر به این لیست، پستها را بر اساس سال و فصلی که آنها را خواندهام و به ترتیب زمانی می چینم.
من انشاءالله به مرور زمان این صفحه را کاملتر میکنم.
لیست پستها:
پستهای خوانده شده در سال ۱۳۹۹:
تابستان:
آخرین توصیههای وبلاگی من و دیگر هیچ (پس از خواندن همین پست در ایجاد این صفحه مصمم شدم)
میخوای دوباره کنکور بدی؟ [ورژن ۲] (درک میکنم مصطفی چه میخواسته بگوید. علاوه بر متن، کامنتها هم نکات ارزشمندی دارند)
بساط اربابی و رعیتی (انتقادی نسبتاً تند ولی قابل درک و قابل قبول نسبت به بعضی پزشکان)
پستهای خوانده شده در سال ۱۴۰۰:
بهار:
ساده ترین آموزش برنامه ریزی با بولت ژورنال (سالها پیش قصد داشتم مطلبی در مورد استفاده از بولت ژورنال بنویسم، اما هیچوقت این کار را نکردم. در این پست، مسعود پایمرد این کار را کرده و در مورد بولت ژورنال و نحوهی استفاده از آن پست مفیدی نوشته است.)
تابستان:
روز جهانی دوست داران یا عاشقان کتاب. خود این پست معمولی بود اما لینکهایی که محمدحسین در آخرش از نوشتههای قبلیاش آورده نکات جالبی در مورد کتابخوانی دارند.
مجموعه فایلهای صوتی بهبود عزت نفس. بسیاری از محتوای سایت متمم رایگان نیست، اما این سه فایل صوتی ارزشمند رایگانند و ارزش شنیدن دارند. در این فایلها محمدرضا شعبانعلی از عزت نفس و روشهای افزایشش در زندگی گفته است.
پاییز:
قوانین یادگیری من مجموعه پستهایی است که محمدرضا شعبانعلی سالها پیش نوشته و برای من بسیار جالب بودند.
زمستان:
تحلیل شعری از سهراب سپهری_ به باغ همسفران
پستهای خوانده شده در سال ۱۴۰۱:
تابستان:
دکتر پاسالار: عشق، عشق میآفریند
ناگفتههایی از زندگی سهراب سپهری به روایت نزدیکانش
پستهای خوانده شده در سال ۱۴۰۲:
تابستان:
مصاحبه شهریار زرشناس با امیرحسین ثابتی در برنامهی جهانآرا در مورد روابط ایران و غرب. صرفاً مقدمهای (و نه شرحی مفصل و منسجم) برای بررسی اینکه چرا نسخ شبه مدرنیته برای پیشرفت ایران جواب نداده و نمیدهد.
مسألۀ اصلی در آستانۀ ظهور، درگیری ایمان و نفاق است نه ایمان و کفر– آقای پناهیان این متن را کامل نخواندم. صرفاً اینجا گذاشتمش تا بعداً بخوانم. به دنبال پاسخ این سوال بودم که چرا در جامعهی ما نفاق هست؟ احتمال دادم این متن سرنخ خوبی برای این مسئله بدهد.
پستی در مورد مصائب دینداری در آخرالزمان
پستی به زبان انگلیسی در مورد تفاوت انواع قهوه